Solutia completa de la schita la productia de serie

Infiintata in 2002, Cortex Trade & Services este o companie prestatoare de servicii de prelucrare tipare pentru productia de serie, din industria de confectii. 

Echipa este formata din ingineri si tehnicieni cu o experienta de mai mult de 20 de ani in confectii la comanda si productie de serie, inclusiv uniforme pentru personalul medical, alimentatie publica, din sectorul construcţiilor auto, navale, apărare, forţe combatante, energie, bunuri de larg consum şi cercetare.

Furnizam un domeniu complet de servicii de la proiectarea prototipului pana la dezvoltarea colectiei respectiv :

  • Constructia tiparului de baza ;
  • Multiplicarea pe marimi ;
  • Executia de incadrari pentru productie cu optimizarea consumului de tesaturi, inclusiv calculul de consum specific si fise pentru sala de croit ;
  • Executia de incadrari pentru masinile automate de croit .

Pentru a răspunde noilor provocări, cererilor şi exigenţelor diferenţiate ale clienţilor săi, am sporit varietatea de servicii avand drept scop :

  • eficientizarea seriilor fabricate,
  • reducerea duratei de lansare pe piaţă a produsului, în paralel cu 
  • optimizarea duratei sale de viaţă.

preluand astfel functiuni esentiale din ciclul PLM (Product Lifecycle Management).

Toate comenzile sunt executate cu angajament ferm pentru calitate, fapt argumentat prin loialitatea clientilor nostri din Germania, Franta sau Marea Britanie.

 
Valorile noastre:

Flexibilitate

Pasionati de ceea ce facem, exceptia este specialitatea noastra si pornim cu increderea de a face fata noilor provocari.

Onestitate

In orice situatie veti avea cea mai buna recomandare, si impreuna vom gasi intotdeauna modalitatile de a capitaliza cat mai mult valoarea adaugata.

Simplitate

Suntem directi si facem lucrurile usor de inteles, punand accent pe esential, fara a complica lucrurile.

Confidentialitate

Succesul unei colectii este asigurat de ineditul stilului, cromatica materialelor si capacitatea de a surprinde, de aceea intelegem si pretuim confidentialitatea informatiilor din procesele de conceptie si productie.